Står du og mangler en frisør i Roskilde? Så er vi her for dig

Om du skal imponere svigermor i Roskilde SV, eller hvad du ellers skal bruge et nyt look til, det er for os fuldstændig ligegyldigt, når bare vi kan være for dig, det vi er: en frisør i Roskilde der ønsker at efterkomme ethvert ønske, du måtte have vedrørende din frisure.

Vi er her for dig, og det eneste vi ønsker fra dig er din tålmodighed, når vi udfører vores hverv – et hverv, vi er stolte af.

Hvad er det vi kan? Vi kan få dit hår til at se bragende godt ud på trods af vind og vejr og svigerforældre med umenneskelig ordenskrav. Vi er en frisør i Roskilde – Det er her vores forretning har til huse, og det er her, vi kan fikse dig, hvis den er gået gal med shaveren, eller pagehåret har fået sit eget liv. Vi har erfaring med det hele. Om du skal have det farvet, permanentet, eller ordnet pagehåret, eller om du bare trænger til en god gammeldags klipning, så får vi styr på det.

Vi vil dig og dit hår det bedste og vi helmer ikke, før du er tilfreds med resultatet. For vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Og samtidig vil vi også gerne levere en service, der er til at betale. Du skal være glad for både prisen og kvaliteten – og naturligvis for servicen.

Vi sætter en ære i vores arbejde og vi brænder for, at du skal gå herfra med følelsen af, at vi har givet dig den bedste service og den flotteste frisure, du kan forestille dig. Det synes vi giver mest mening.

Så kig forbi og få en tid hos vores dedikerede frisør i Roskilde, så skal vi nok give dig et look, som du bliver vild med!

Vi glæder os til at se dig hos vores frisør i Roskilde!