Samsung Galaxy Note 8 – en kæmpe mobil

Det nyeste skud på Samsung Galaxy stammen er den nye Note 8, som er et utroligt vigtigt produkt for Samsung på grund af Samsungs massive fejl på deres tidligere udgaver af deres mobiltelefoner. Da det var værst med et massivt antal at tilbagekaldelser af den lidt ældre Note 7 udgave af den samme telefon på grund af usikre batterier, der bogstaveligt talt fik telefonerne til at futte af. Note-serien er ellers noget af det ypperste normalt, når det kommer til mobiltelefonteknologier – hvori der er samlet alt lige fra kæmpedisplay, god ydelse, massere af features, godt kamera m.m. En Note-8 er stor og alt er stort inde i den – så hvis du skal have en mastodont på telefonmarkedet, så kunne en Samsung Galaxy Note8 være noget for dig.

Specifikationer i en Samsung Galaxy Note 8

Med denne nye telefon fra Note-serien fra Samsung får du nogle af de klart bedste specifikationer og funktioner, som findes på markedet for smartphones. Du får eksempelvis et kæmpe 6,3” display med S-pen, et Dual-kamera med 12 megapixel, iris-scanner m.m. Derudover er telefonen udstyret med 7.0 udgaven fra Android, et 3300 mAh batter, en super hurtig processer med 6GB RAM samt hele 64 gb hukommelse med mulighed for, at opgradere dette. Alt dette får du i et samlet sted nemlig i Samsungs nye Samsung Galaxy Note 8 telefon, som er perfekt både til arbejde og privat til de personer, der ønsker det ekstraordinære fra en telefon og dens ydeevne, som kan konkurrere med alle de andre telefonvirksomheders ypperste produktserie uden problemer. Denne telefon er super hurtig, tager gode billeder, har massere af plads samt et stort display.

Designet på Samsung Galaxy Note 8

Samsung har været meget opmærksomme på at skabe et unikt design på deres Note-serie. Det var især Note 7-udgave, der forbløffede med et specielt flot design og Note 8-udgave fulgte flot efter. En Samsung Galaxy Note 8 er kendetegnet ved et elegant udseende med en meget stor skærm. Ved første øjekast kan man godt blive lidt negativ medhensyn til designet, men når du får telefonen i hånden gør telefonens edge-to-edge skærm virkelig meget godt for udseendet, når du benytter den. Telefonen er som nævnt meget stor, derfor vejer telefonen også en del. Men størrelsen og vægten gør godt op for hinanden. Med edge-to edge skærmen får du den maksimale oplevelse af telefonskærmen. Telefonen har kun få knapper, hvilket bidrager til elegancen, som er ret ekstraordinær på denne telefon.