Samsung Galaxy er populær blandt Danskerne

I nutidens samfund er vi vant til at kunne komme i kontakt med omverdenen på alle tider af døgnet, uanset hvor vi befinder os. Med en moderne mobiltelefon er det både muligt at ringe, sende SMS’er samt at chatte med folk fra hele verden. Blandt os danskere er der et bredt udvalg af nye og smarte mobiltelefoner og smartphones, men nogle mærker og modeller er mere populære end andre. Dette gælder for eksempel den smarte Samsung Galaxy, som er en af de mest populære blandt den danske befolkning.

Samsung S8 Sort
At Samsung Galaxy er så vellidt blandt os danskere skyldes blandt andet telefonens brugervenlige design. Denne smartphone formår at være meget intuitiv tog nem at anvende selv af folk som ikke er vant til denne form for teknologi, samtidigt med at den besidder alle de smarte funktioner som moderne smartphones gør i dag.

Fordelene ved den nye Samsung Galaxy S8

Strengt taget er Samsung Galaxy ikke i sig selv en smartphone, men snarere en serie af forskellige smartphonemodeller der produceres af den sydkoreanske elektronikproducent Samsung. Samsung oplevede stor succes med deres første Samsung Galaxy da den blev udgivet i 2009, og siden da har virksomheden skabt en hel serie af Samsung Galaxy mobiltelefoner efterhånden som de har forbedret deres teknologi. Den nyeste model i serien hedder lige nu Galaxy S7, men Samsung har allerede annonceret at den nye Samsung Galaxy S8 vil være på markedet inden for den nærmeste fremtid.

Galaxy S8 er udstyret med en såkaldt ”infinity-skærm”, så kanterne om rammen omkring skærmen bliver stort set ikkeeksisterende hvilket gør brugeroplevelsen meget bedre når man for eksempel ser film eller spiller spil på telefonen. Desuden er Samsung Galaxy S8 udstyret med både fingeraftrykslæsning og irisscanner, hvilket gør denne smartphone en af de mest sikre i sin klasse.

Samsung Galaxy indbefatter også tablets

I Galaxy-serien er der ikke udelukkende smartphones. Samsung Galaxy er også navnet bag flere af elektronikproducentens mest succesfulde tablets. En af disse tablets er den nye og smarte Galaxy Tab S3 Wi-Fi. Med denne tablet har Samsung skabt et produkt der er behageligt at kigge på samtidigt med at det er utroligt brugervenligt.

Skærmen på Samsung Galaxy Tab S3 Wi-Fi er desuden i ultrahøj opløsning, og dens grafik GPU er tre gange hurtigere end den tidligere model. Tabletten er udstyret med en Octa core-processor, og den har en intern hukommelse på 4GB. Ud over den gode grafik og den hurtige processor er tabletten udstyret med fire højttalere, hvilket gør at tabletten egner sig perfekt til at se film, serier eller til at spille spil på.

Find mere information om Samsung her 🙂