Find din nye Handikaphjælper.

Online, telefonbogen, eller igennem nogen helt almindelige bekendte, der er masser af muligheder for at finde den rette handikaphjælper allerede i dag. Handikaphjælper, kan hjælpe dig igennem din hverdag, hvis du har svært ved at lave helt basale hverdags ting. En handikaphjælper vil derfor være der for dig på før fastsatte tider, så du kan få hjælp du har brug lige nu og her. Handikaphjælpere kan ikke alene hjælpe dig igennem din hverdag de kan også være en god støtte igennem livet, en længearrig støtte som er der for dig, på godt og på ondt, de nyder deres job, og vil tage det som ære at være din handikaphjælper.

Hvad søger du hos en handikaphjælper?

Før du finder og tager kontakt til handikaphjælper, er det vigtigt du ved hvad du helt præcist leder efter. Handikaphjælpere kan hjælpe dig med mange ting men ikke med alt. Du kan få hjælp til at finde ud af hvad din handikaphjælper skal kunne igennem din kommune, som kan hjælpe dig med at fortælle dig hvad du helt præcist skal spørg efter hos en handikaphjælper.

En handikaphjælper lige til dig

En handikaphjælper, er en general betegnelse, derfor er de faktisk ret nemme at få fat på, da det kan både være en frisk udfra gymnasiet eller en ældre person, som har være handikaphjælper i mange år. Det kan ligeledes også have en betydning når du skal lede efter en handikaphjælper. Det vigtigste du skal huske på når du skal finde en handikaphjælper, er at du har en god kemi og i er på samme bølgelængde, da dette er begyndelsen på et langsigtede venskab og samarbejde. Held og lykke med at finde din nye handikaphjælper og held og lykke med jeres nye venskab, må det være lige så stærk og godhjertet som du selv er.