ejendomsmægler i dragør

Få hjælp af en ejendomsmægler Dragør til at sælge huset

Når du skal sælge dit hus på sydøst siden af Amager, må du naturligvis have din lokale ejendomsmægler fra Dragør ind over salget, for at sikre dig at salget af boligen forløbet så glat og gnidningsfrit som muligt. Der er dog et par småting som kan være gode at komme omkring og få gjort inden du tager kontakt til ejendomsmægleren.

Når du kontakter en ejendomsmægler skal du nemlig først og fremmest have foretaget en salgsvurdering, hvor ejendomsmægleren vil kigge på din bolig og vurdere dens værdi. Derfor bør du naturligvis som det første selv kaste et blik på huset – med en købers øjne – for at vurdere hvilke småskader og skavanker huset har, som du eventuelt på forhånd kan udrede for at sørge for at boligens værdi bliver så stor som muligt.

Ejendomsmægler Dragør: Få en hurtigt og god salgsvurdering

ejendomsmæglerNår de af husets små fejl og mangler som du selv er blevet opmærksom på er blevet ordnet, kan du herefter kontakte en mægler, som så vil vurdere husets værdi og anbefale dig en salgspris.

Det siger sig selv at man bør lytte til sin ejendomsmæglers råd og vejledning, for at sikre sig at salgsprocessen ikke bliver trukket ud i det uendelige. Din ejendomsmægler har naturligvis sin klients – det vil sige dine – bedste interesser for øje og du kan derfor trygt stole på dels at salgsvurdering er et godt pejlemærke for hvad du bør fastsætte din pris til og dels at de råd han giver dig om små investeringer til forbedringer i hjemmet, kan afgøre om en potentiel køber byder på dit hus eller ej.

Arranger ’åbent hus’ med ejendomsmægler Dragør

Ejendomsmægler DragørNår du herefter har fastsat en pris på din mæglers anbefalinger og eventuelt indført småforbedringer i hjemmet eller i indretningen af hjemmet, for at gøre det så præsentabelt so muligt, starter markedsføringsprocessen.

Det er klart at en effektiv markedsføring med stor sandsynlighed forkorter tiden forud for at potentielle købere ønsker fremvisning af hjemmet. Hvis man skal nå ud til så mange købere som muligt kan det være en idé at markedsføringen både kombinerer trykte og digitale medier. Alt dette vil ens lokale ejendomsmægler fra Dragør naturligvis rådgive meget nærmere om.

En anden ting som ens ejendomsmægler formentlig også vil snakke med dig om, er muligheden for at holde et ’åbent hus’ arrangement og hvordan dette således skal forløbe.

Et åbent hus har den fordel at det kan virke mindre forpligtende for potentielle købere, og dermed kan det formentlig også trække flere nysgerrige eller halv-interesserede mennesker til, som leder efter hus, og derved højner en sådan proces chancen for et bud betydeligt. Det kræver dog den rette markedsføring at nå ud til – og skabe opmærksomhed for – et åbent hus arrangement er et eksempel på et sådan tiltag.