Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i i massevis år ejer mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et forhold dage. Løsningen på alle disse daglige sysler og problemer er helt sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang ifald måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få bygget eyelash extensions gider i først blive omhyggeligt guidet gennem de flere forskellige perspektiver, der findes forskellige længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt om i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er fuldkommen ufarligt og i og for sig utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste kunder falder i søvn, da dét er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og stirre det smukke resultat. en stor del brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da det talløs steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv vælte af, om slet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis en god del områder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man håber at passe skidt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, om man drømmer at opnå dét bedst mulige resultat. Når du forlader salonen må du overhovedet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er dog tilladt at gå i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan du tilkøbe, når virkelig ikke dét er nok med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man ikke anvender olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo vildt træffe store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – ærlig talt anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. dersom du en aften skal til et højere arrangement og håber at give jeres vipper ekstra så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde kun huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne mindst muligt, mangefold teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres nye vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden har lyst til bue flot og simultan give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. nogle personer udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

adskillig unge piger og kvinder går op i deres udseende, et smukt ydre er nok dét rette visitkort, trods vedrørende man er muligvis i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. en god del ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse minder er næsten sikkert oftest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af ifald man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som hektiske beløb, men når man skal håndtere dét op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de en hel del anderledes make-up produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. en god del damer vælger hver måned at handle 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis næppe billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges sædler på sminke fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og lige her er helt sikkert dét ikke altid sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man så meget, man får mere tid til sig selv og sine gøremål. I mange år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tid på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er nok slut, man behøver ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dygtigt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference