Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i talløs år har damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et kærestepar uger. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og uheld er helt sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv håber og opnå dét resultat i drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang om måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde det smukke resultat. tit har lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få skabt eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de flere anderledes alternativer, der findes forskellige længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er ganske ufarligt og egentlig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, rigelig kunder falder i søvn, da det er så afstessende, blot for at kunne vågne op og bemærke det pæne resultat. talrig brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,5-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert besluttet ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da dét en stor del placeringer går ud over påsætningstiden, om teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, dersom ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit en hel del placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man ønsker at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, hvis man håber at opnå dét optimal mulige resultat. Når du forlader salonen må i virkelig ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er nok dog tilladt at gå i bad efter 4-5 uger, så i lang tid man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan du tilkøbe, såfremt næppe dét er nok med i prisen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo frit træffe lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – dybest set anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. dersom du en aften burde til et bredere arrangement og håber at give jeres vipper mere meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, du burde bare huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, en hel del teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden gider bue flot og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

en god del teenagere piger og piger går op i deres udseende, et flot ydre er muligvis dét perfekte visitkort, trods ifald man er muligvis i uddannelse eller er midt i sin karriere. enormt mange ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan afregne sig, årsagen for disse sind er muligvis oftest at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. bundet af da capo man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som forvirrende beløb, men om man burde fikse dét op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de adskillig adskillige makeup ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. talrig mænd beslutter hver måned at købe 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges valuta på sminke fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man her også op i en kryb prisklasse for at få et vare, der næppe vælter af efter en dags tidsramme og lige her er muligvis det ikke altid sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man vildt meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I talrig år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tidsramme på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme laver sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså godt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference