Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i mangefold år ejer damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et forhold dage. Løsningen på alle disse månedlige sysler og situationer er næsten sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv håber og opnå det resultat du drømmer vedrørende. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang ifald måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest vil man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få dannet eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de i massevis potentialer, der findes diverse længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er ganske ufarligt og dybest set utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangefold kunder vælter i søvn, da det er muligvis så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og se det smukke resultat. utallig brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da det nogen områder går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv vælte af, dersom næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, hvis man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit talløs placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man ønsker at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, ifald man ønsker at opnå det optimal mulige resultat. Når i forlader salonen må du ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan du tilkøbe, hvis næppe dét er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan du jo frit vælge store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. forudsat i en aften burde til et bredere arrangement og drømmer at give jeres vipper flere meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, du burde bare huske at borttage den før i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, megen teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden gider bue yndigt og simultan give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

mangfoldig børn piger og damer går op i deres stil, et nydeligt ydre er det rette visitkort, omend såfremt man er helt sikkert i studie eller er nok midt i sin karriere. flere diverse ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan afregne sig, årsagen for disse tanker er muligvis mest at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige priser, men ifald man skal lave dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de fleste andre sminke produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét egentlig op. utallig damer vælger hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges penge på make-up fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke vælter af efter en dags tidsramme og lige her er muligvis dét slet ikke altid sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man så meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I en god del år ejer mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge periode på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af om man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når døgnet er helt sikkert slut, man behøver overhovedet ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså nyttigt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference