Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i mangefold år ejer damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et parforhold år. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og problemer er eyelash extensions, der findes flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå det resultat i drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang da capo måneden koncentrere dig da capo at få smukke vipper og resten af tiden kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få dannet eyelash extensions vil i først blive omhyggeligt guidet gennem de mange udsigter, der findes forskellige længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er muligvis ganske ufarligt og egentlig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen kunder vælter i søvn, da det er nok så afslappende, blot for at kunne vågne op og stirre dét pæne resultat. en stor del brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da det mange steder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv vælte af, om næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, hvis man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis en stor del steder.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man drømmer at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå dét optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må du næppe træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er muligvis dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan i tilkøbe, om næppe dét er med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man virkelig ikke benytter olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan i jo frit træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i og for sig anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. hvis i en aften burde til et højere arrangement og ønsker at give dine vipper ekstra vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i skal bare huske at fjerne den inden du går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, nogen teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue fint og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

mange børn piger og børn går op i deres look, et fint ydre er nok dét rette visitkort, uanset ifald man er i studie eller er midt i sin karriere. mangfoldig ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afskrive sig, grunden for disse minder er helt sikkert oftest at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske pengebeløb, men hvis man burde gøre dét op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de adskillig diverse sminke produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. talløs piger beslutter hver måned at købe 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes penge på makeup fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der slet ikke vælter af efter en dags periode og her er næsten sikkert det virkelig ikke hele tiden trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man vildt meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I talrig år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tid på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er næsten sikkert træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er slut, man behøver næppe anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference