Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i nogen år ejer børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et ægtepar dage. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og problemer er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv håber og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang ifald måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få gjort eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de i massevis perspektiver, der findes forskellige længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt såfremt du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er næsten sikkert fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, adskillig kunder vælter i søvn, da dét er næsten sikkert så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og observere dét smukke resultat. flere andre brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er nok besluttet ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da dét en god del steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med klokken selv vælte af, såfremt ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis en stor del områder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man håber at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, når man ønsker at opnå dét bedst mulige resultat. Når du forlader salonen må i overhovedet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er nok dog tilladt at liste i bad efter 4-fem timer, så længe man virkelig ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, om virkelig ikke det er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man virkelig ikke bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo utæmmet vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – ærlig talt anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. om du en aften skal til et større arrangement og ønsker at give dine vipper mere meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde bare huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, fleste teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue yndigt og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

nogen unge piger og børn går op i deres udseende, et fint ydre er muligvis dét ideelle visitkort, trods ifald man er i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. en god del ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse tanker er næsten sikkert tit at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende priser, men om man skal klare dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de mange andre maske produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i grunden op. en hel del børn beslutter hver måned at handle 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges mynter på maske fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man her også op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der ikke falder af efter en dags periode og lige her er næsten sikkert det slet ikke hele tiden sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man vildt meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I nogen år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tid på at få placeret en mascara, der ikke klumper samt rense af om man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man kun undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver slet ikke bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dårligt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference