en Mødebooker kan være rigtig brugbar

Kan du lide at tale med mennesker? Og kan du også godt lide at tale i telefon? Hvis svaret er ja til begge spørgsmål, så er du velegnet til at blive en mødebooker. En mødebooker ringer ud til folk og får arrangeret nogle møder med disse personer på vegne af den virksomhed, hvor mødebookeren har arbejde. Det er et ganske spændende arbejde, og man kommer virkelig til at få mange forskellige folk i tale. Det er derfor en nødvendighed, at man synes at det er spændende at tale i telefon med mennesker, da man måske ellers ikke vil synes at arbejdet er særlig sjovt. Men hvis man kan lide det, så er det virkelig et fremragende arbejde.

Man skal ingenting sælge som mødebooker

En almen misforståelse er, at man forbinder mødebookere med telefonsælgere. Begge arbejdstyper går ganske vist ud på at man ringer rundt til folk, men der er altså den væsentlige forskel, at en telefonsælger skal sælge en vare. Det skal en mødebooker ikke. De skal blot sørge for at få arrangeret et møde, og til det møde er der så andre, der vil stå for selve salgs-delen. Så man kan roligt sige at det er to vidt forskellige jobs, og det er bestemt værd at bide mærke i, at det ofte er salgsdelen der kan være den ubehagelige faktor, når man skal snakke i telefon med folk.

Giv det en chance

Så hvis man har fået lidt blod på tanden, så er det bare med at give det et skud. Flere og flere virksomheder tilknytter nemlig mødebookere, så der skulle være gode muligheder for, at få fat i et job som netop dette, såfremt man har lyst til at prøve det af. Det er i hvert fald bare med at give det chancen hvis muligheden opstår.