Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter adskillige timers ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da hun så en flyttebil. hun gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav hende et kort med et telefonnummer, som hun kunne ringe til, hvis hun gerne ville prøve at blive flyttemand. det skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning, da søren ringede til firmaet samme eftermiddag. de manglede netop en frisk mand og søren kom til diskussion døgnet efter, hvor hun var så heldig at få jobbet.
i starten var det virkelig ikke lige sørens drømmejob, men det var behageligt igen at have noget at stå op til og kollegerne var dovne. med klokken blev søren virkelig sindssyg for sit arbejde, han er kommet i bedre facon end aldrig, tjener fantastiske penge og møder en masse forskellige folk og situationer, hver eneste dag. overhovedet ikke 2 uger er ens og der er fuld fart på lige fra morgenstunden. der hersker en super ånd i det selskab, hvor søren virksomhedr. de tager fat, men der er også kvalitetstid til dejlige grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren ikke bytte med noget andet arbejde og han anbefaler brændende adskillige ledige, der har en fantastisk fysik, til at prøve at gå denne vej. søren arbejdede tidligere i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var virkelig ikke helt fremmed for ham, at udføre fysisk jobbet.

vil du virksomhed i et flyttefirma?

inden du leder et job som sørens, så skal du være helt klar på, at en flyttemand overhovedet ikke kommer sovende til sin løn. arbejdsdagene kan være lange og der er mest pligter i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres sager flyttet. du må ikke fejle noget og det er en vigtig fordel, hvis du har været vant til fysisk arbejde tidligere. du må være klar på, at gå op og ned af mange trapper hver dag og derfor burde du være robust og frisk. har du et negativt minder, kan lide at fikse lidt fis og virkelig ikke er alt for selvhøjkvalitetstidelig, så du svinger med kolleger, er det bedst. i tilbringer fleste timer på vejene sammen, så du skal være lidt social. firmaer er andre, lav lidt forvirksomhed og læs om stedet på nettet, inden du leder uopfordret.