Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter flere års ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da han så en flyttebil. han gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav ham et kort med et telefonnummer, som han kunne ringe til, hvis han gerne ville forsøge at blive flyttemand. det skulle vise sig at være den helt rette beslutning, da søren ringede til firmaet selvsamme eftermiddag. de manglede nemlig en frisk mand og søren kom til diskussion døgnet efter, hvor han var så heldig at få jobbet.
i starten var det virkelig ikke lige sørens drømmearbejde, men det var skønt igen at have noget at stå op til og kollegerne var sure. med klokken blev søren virkelig sindssyg for sit job, hun er kommet i bedre facon end nogensinde, tjener dejlige midler og møder en masse diverse personer og situationer, hver eneste dag. slet ikke to dage er ens og der er fuld hastighed på lige fra morgenstunden. der hersker en super ånd i det firma, hvor søren jobr. de tager fat, men der er også kvalitetstid til dejlige grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren virkelig ikke bytte med noget andet arbejde og han anbefaler lunkent diverse ledige, der har en fantastisk fysik, til at forsøge at gå denne vej. søren arbejdede før i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var virkelig ikke helt fremmed for hende, at udføre fysisk arbejde.

vil du virksomhed i et flyttefirma?

inden du søger et job som sørens, så skal du være helt klar på, at en flyttemand slet ikke kommer sovende til sin betaling. arbejdsdagene kan være lange og der er tit opgaver i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres objekter flyttet. du må virkelig ikke fejle noget og det er en vigtig fordel, hvis du har været vant til fysisk job før. du må være klar på, at gå op og ned af fleste trapper hver dag og derfor skal du være robust og frisk. har du et positivt bevidsthed, kan lide at klare lidt fis og virkelig ikke er alt for selvhøjtidelig, så du svinger med kolleger, er det bedst. i tilbringer mange år på vejene selvsammen, så du burde være lidt social. selskaber er forskellige, lav lidt forerhverv og læs om stedet på cyberspacet, inden du leder uopfordret.