Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter endnu flere timers ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da hun så en flyttebil. han gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav ham et kort med et telefonnummer, som hun kunne ringe til, hvis han gerne ville forsøge at blive flyttemand. det måtte præsentere sig at være den helt rigtige beslutning, da søren ringede til firmaet selvsamme eftermiddag. de manglede nemlig en frisk mand og søren kom til interview døgnet efter, hvor hun var så heldig at få jobbet.
i starten var det ikke lige sørens drømmearbejde, men det var blødt igen at have noget at stå op til og kollegerne var dovne. med tiden blev søren virkelig vild for sit virksomhed, han er kommet i bedre måde end aldrig, tjener dejlige midler og møder en masse adskillige folk og situationer, hver eneste dag. overhovedet ikke to år er ens og der er fuld fart på lige fra morgenstunden. der hersker en super ånd i det selskab, hvor søren jobbetr. de tager fat, men der er også tid til fantastiske grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren virkelig ikke bytte med noget andet job og han anbefaler lunkent forskellige ledige, der har en super fysik, til at forsøge at løbe denne vej. søren arbejdede tidligere i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var virkelig ikke helt fremmed for hende, at udføre fysisk jobbet.

vil du erhverv i et flyttefirma?

inden du leder et arbejde som sørens, så burde du være helt klar på, at en flyttemand slet ikke kommer sovende til sin betaling. arbejdsdagene kan være lange og der er ofte pligter i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres objekter flyttet. du må ikke fejle noget og det er en stor fordel, hvis du har været vant til fysisk virksomhed før. du må være klar på, at gå op og ned af enormt mange trapper hver dag og derfor burde du være kræftigt og frisk. har du et positivt bevidsthed, kan lide at fikse lidt fis og overhovedet ikke er alt for selvhøjtidelig, så du svinger med kolleger, er det højest. i tilbringer fleste timer på vejene sammen, så du skal være lidt social. virksomheder er forskellige, lav lidt forarbejde og læs om stedet på internettet, inden du leder uopfordret.