Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter endnu flere års ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da han så en flyttebil. han gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav hende et kort med et telefonnummer, som han kunne ringe til, hvis han gerne ville prøve at blive flyttemand. det skulle præsentere sig at være den helt rette beslutning, da søren ringede til firmaet selvsamme eftermiddag. de manglede nemlig en frisk mand og søren kom til samtale dagen efter, hvor hun var så heldig at få jobbet.
i begyndelsen var det slet ikke lige sørens drømmearbejde, men det var rart igen at have noget at stå op til og kollegerne var dovne. med tiden blev søren virkelig vild for sit jobbet, han er kommet i bedre form end nogensinde, tjener fantastiske midler og møder en masse adskillige personer og problemer, hver eneste dag. ikke 2 år er ens og der er fuld fart på lige fra morgenstunden. der hersker en god ånd i det selskab, hvor søren arbejder. de tager fat, men der er også kvalitetstid til dejlige grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren overhovedet ikke bytte med noget andet arbejde og han anbefaler varmt diverse ledige, der har en genial fysik, til at forsøge at løbe denne vej. søren arbejdede før i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var slet ikke helt fremmed for hende, at udføre fysisk job.

vil du erhverv i et flyttefirma?

inden du søger et job som sørens, så skal du være helt klar på, at en flyttemand ikke kommer sovende til sin betaling. arbejdsdagene kan være lange og der er hyppigt pligter i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres objekter bevæget. du må overhovedet ikke fejle noget og det er en stor fordel, hvis du har været vant til fysisk virksomhed tidligere. du må være klar på, at løbe op og ned af fleste trapper hver dag og derfor burde du være hårdt og frisk. har du et negativt tanker, kan lide at ordne lidt fis og overhovedet ikke er alt for selvhøjkvalitetstidelig, så du svinger med kolleger, er det bedst. i tilbringer mange uger på vejene sammen, så du skal være lidt social. selskaber er diverse, lav lidt forjob og læs om stedet på internettet, inden du leder uopfordret.