Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter endnu flere års ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da han så en flyttebil. han gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav ham et kort med et telefonnummer, som hun kunne ringe til, hvis han gerne ville forsøge at blive flyttemand. det skulle præsentere sig at være den helt rigtige beslutning, da søren ringede til firmaet selvsamme eftermiddag. de manglede nemlig en frisk mand og søren kom til interview døgnet efter, hvor han var så heldig at få jobbet.
i starten var det virkelig ikke lige sørens drømmejob, men det var skønt igen at have noget at stå op til og kollegerne var lækre. med tiden blev søren virkelig glad for sit arbejde, han er kommet i bedre form end aldrig, tjener dejlige valuta og møder en masse andre mennesker og udfordringer, hver eneste dag. virkelig ikke to år er ens og der er fuld fart på lige fra morgenstunden. der hersker en god ånd i det selskab, hvor søren arbejder. de tager fat, men der er også tid til fantastiske grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren virkelig ikke bytte med noget andet arbejde og hun anbefaler lunkent diverse ledige, der har en genial fysik, til at forsøge at liste denne vej. søren arbejdede før i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var overhovedet ikke helt fremmed for ham, at udføre fysisk arbejde.

vil du virksomhed i et flyttefirma?

inden du søger et arbejde som sørens, så skal du være helt klar på, at en flyttemand virkelig ikke kommer sovende til sin betaling. arbejdsdagene kan være lange og der er hyppigt opgaver i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres objekter rykket. du må virkelig ikke fejle noget og det er en vigtig fordel, hvis du har været vant til fysisk arbejde før. du må være klar på, at liste op og ned af fleste trapper hver dag og derfor skal du være stærkt og frisk. har du et negativt bevidsthed, kan lide at ordne lidt fis og slet ikke er alt for selvhøjtidelig, så du svinger med kolleger, er det bedst. i tilbringer fleste år på vejene selvsammen, så du skal være lidt social. firmaer er anderledes, lav lidt forarbejde og læs om stedet på cyberspacet, inden du søger uopfordret.