Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter flere dages ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da hun så en flyttebil. han gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav ham et kort med et telefonnummer, som hun kunne ringe til, hvis han gerne ville prøve at blive flyttemand. det skulle vise sig at være den helt rette beslutning, da søren ringede til firmaet samme eftermiddag. de manglede netop en frisk mand og søren kom til samtale dagen efter, hvor han var så heldig at få jobbet.
i begyndelsen var det overhovedet ikke lige sørens drømmearbejde, men det var rart igen at have noget at stå op til og kollegerne var dovne. med tiden blev søren virkelig vild for sit arbejde, han er kommet i bedre facon end aldrig, tjener dejlige midler og møder en masse adskillige folk og problemer, hver eneste dag. overhovedet ikke 2 dage er ens og der er fuld hastighed på lige fra morgenstunden. der hersker en genial ånd i det selskab, hvor søren erhvervr. de tager fat, men der er også kvalitetstid til gode grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren slet ikke bytte med noget andet arbejde og han anbefaler brændende adskillige ledige, der har en god fysik, til at prøve at liste denne sti. søren arbejdede før i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var overhovedet ikke helt fremmed for ham, at udføre fysisk jobbet.

vil du erhverv i et flyttefirma?

inden du søger et arbejde som sørens, så skal du være helt klar på, at en flyttemand virkelig ikke kommer sovende til sin løn. arbejdsdagene kan være lange og der er mest opgaver i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres sager rykket. du må overhovedet ikke fejle noget og det er en stor fordel, hvis du har været vant til fysisk erhverv tidligere. du må være klar på, at løbe op og ned af mange trapper hver dag og derfor burde du være kræftigt og frisk. har du et positivt sind, kan lide at håndtere lidt fis og overhovedet ikke er alt for selvhøjkvalitetstidelig, så du svinger med kolleger, er det bedst. i tilbringer mange år på vejene sammen, så du burde være lidt social. virksomheder er diverse, lav lidt forarbejde og læs om stedet på nettet, inden du søger uopfordret.