Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter endnu flere ugers ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da han så en flyttebil. hun gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav hende et kort med et telefonnummer, som hun kunne ringe til, hvis han gerne ville prøve at blive flyttemand. det måtte vise sig at være den helt rigtige beslutning, da søren ringede til firmaet samme eftermiddag. de manglede nemlig en frisk mand og søren kom til interview dagen efter, hvor han var så heldig at få jobbet.
i begyndelsen var det virkelig ikke lige sørens drømmearbejde, men det var behageligt igen at have noget at stå op til og kollegerne var søde. med klokken blev søren virkelig vild for sit arbejde, hun er kommet i bedre måde end aldrig, tjener fantastiske midler og møder en masse diverse folk og situationer, hver eneste dag. virkelig ikke 2 år er ens og der er fuld fart på lige fra morgenstunden. der hersker en fantastisk ånd i det firma, hvor søren jobbetr. de tager fat, men der er også tid til dejlige grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren overhovedet ikke bytte med noget andet job og hun anbefaler brændende diverse ledige, der har en god fysik, til at forsøge at liste denne sti. søren arbejdede før i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var virkelig ikke helt fremmed for hende, at udføre fysisk jobbet.

vil du jobbet i et flyttefirma?

inden du søger et job som sørens, så skal du være helt klar på, at en flyttemand overhovedet ikke kommer sovende til sin betaling. arbejdsdagene kan være lange og der er oftest pligter i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres sager flyttet. du må slet ikke fejle noget og det er en stor fordel, hvis du har været vant til fysisk arbejde tidligere. du må være klar på, at gå op og ned af mange trapper hver dag og derfor skal du være hårdt og frisk. har du et negativt tanker, kan lide at gøre lidt fis og ikke er alt for selvhøjtidelig, så du svinger med kolleger, er det højest. i tilbringer fleste uger på vejene selvsammen, så du burde være lidt social. firmaer er andre, lav lidt forvirksomhed og læs om stedet på cyberspacet, inden du leder uopfordret.