Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter endnu flere års ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da hun så en flyttebil. hun gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav hende et kort med et telefonnummer, som hun kunne ringe til, hvis hun gerne ville prøve at blive flyttemand. det måtte vise sig at være den helt rette beslutning, da søren ringede til firmaet selvsamme eftermiddag. de manglede nemlig en frisk mand og søren kom til interview døgnet efter, hvor han var så heldig at få jobbet.
i starten var det ikke lige sørens drømmejob, men det var dejligt igen at have noget at stå op til og kollegerne var sure. med klokken blev søren virkelig sindssyg for sit arbejde, han er kommet i bedre måde end nogensinde, tjener fantastiske valuta og møder en masse andre folk og forhindringer, hver eneste dag. virkelig ikke to dage er ens og der er fuld hastighed på lige fra morgenstunden. der hersker en genial ånd i det selskab, hvor søren virksomhedr. de tager fat, men der er også kvalitetstid til gode grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren slet ikke bytte med noget andet arbejde og hun anbefaler brændende adskillige ledige, der har en god fysik, til at prøve at liste denne sti. søren arbejdede før i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var ikke helt fremmed for ham, at udføre fysisk job.

vil du job i et flyttefirma?

inden du søger et arbejde som sørens, så burde du være helt klar på, at en flyttemand virkelig ikke kommer sovende til sin løn. arbejdsdagene kan være lange og der er mest opgaver i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres objekter flyttet. du må slet ikke fejle noget og det er en stor fordel, hvis du har været vant til fysisk job tidligere. du må være klar på, at løbe op og ned af fleste trapper hver dag og derfor burde du være hårdt og frisk. har du et negativt tanker, kan lide at fikse lidt fis og virkelig ikke er alt for selvhøjtidelig, så du svinger med kolleger, er det bedst. i tilbringer fleste år på vejene sammen, så du skal være lidt social. virksomheder er adskillige, lav lidt forvirksomhed og læs om stedet på cyberspacet, inden du leder uopfordret.