Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter adskillige dages ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da han så en flyttebil. hun gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav ham et kort med et telefonnummer, som hun kunne ringe til, hvis hun gerne ville prøve at blive flyttemand. det måtte præsentere sig at være den helt rigtige beslutning, da søren ringede til firmaet samme eftermiddag. de manglede netop en frisk mand og søren kom til diskussion døgnet efter, hvor hun var så heldig at få jobbet.
i starten var det overhovedet ikke lige sørens drømmearbejde, men det var dejligt igen at have noget at stå op til og kollegerne var seje. med klokken blev søren virkelig vild for sit jobbet, han er kommet i bedre måde end nogensinde, tjener dejlige midler og møder en masse forskellige folk og situationer, hver eneste dag. overhovedet ikke 2 uger er ens og der er fuld fart på lige fra morgenstunden. der hersker en fantastisk ånd i det selskab, hvor søren jobr. de tager fat, men der er også tid til gode grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren overhovedet ikke bytte med noget andet arbejde og han anbefaler lunkent andre ledige, der har en god fysik, til at forsøge at liste denne vej. søren arbejdede tidligere i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var virkelig ikke helt fremmed for hende, at udføre fysisk jobbet.

vil du job i et flyttefirma?

inden du leder et job som sørens, så burde du være helt klar på, at en flyttemand ikke kommer sovende til sin løn. arbejdsdagene kan være lange og der er tit pligter i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres ting rykket. du må ikke fejle noget og det er en stor fordel, hvis du har været vant til fysisk arbejde tidligere. du må være klar på, at gå op og ned af enormt mange trapper hver dag og derfor skal du være kræftigt og frisk. har du et positivt sind, kan lide at ordne lidt fis og virkelig ikke er alt for selvhøjtidelig, så du svinger med kolleger, er det optimal. i tilbringer mange uger på vejene sammen, så du skal være lidt social. selskaber er adskillige, lav lidt forarbejde og læs om stedet på cyberspacet, inden du søger uopfordret.