Der findes et flyttefirma i alle større byer

Flyttefirma

søren arbejder i et flyttefirma

efter endnu flere dages ledighed, gik søren på gaden og fik en spontan idé, da hun så en flyttebil. hun gik hen og fik en sludder med de travle flyttefolk, der gav hende et kort med et telefonnummer, som hun kunne ringe til, hvis han gerne ville forsøge at blive flyttemand. det skulle vise sig at være den helt rette beslutning, da søren ringede til firmaet selvsamme eftermiddag. de manglede netop en frisk mand og søren kom til samtale dagen efter, hvor han var så heldig at få jobbet.
i begyndelsen var det overhovedet ikke lige sørens drømmejob, men det var behageligt igen at have noget at stå op til og kollegerne var søde. med klokken blev søren virkelig vild for sit jobbet, han er kommet i bedre form end aldrig, tjener fantastiske valuta og møder en masse diverse folk og udfordringer, hver eneste dag. overhovedet ikke to uger er ens og der er fuld hastighed på lige fra morgenstunden. der hersker en super ånd i det selskab, hvor søren jobr. de tager fat, men der er også tid til gode grin og lidt hygge over kaffen. i dag vil søren virkelig ikke bytte med noget andet job og han anbefaler varmt forskellige ledige, der har en god fysik, til at prøve at gå denne sti. søren arbejdede tidligere i byggebranchen og selvom jobbet som flyttefirma er noget helt særligt, så det var overhovedet ikke helt fremmed for ham, at udføre fysisk virksomhed.

vil du erhverv i et flyttefirma?

inden du leder et arbejde som sørens, så skal du være helt klar på, at en flyttemand virkelig ikke kommer sovende til sin betaling. arbejdsdagene kan være lange og der er oftest pligter i weekenderne, hvor flertallet af kunder gerne vil have deres sager rykket. du må overhovedet ikke fejle noget og det er en stor fordel, hvis du har været vant til fysisk erhverv før. du må være klar på, at løbe op og ned af mange trapper hver dag og derfor burde du være stærkt og frisk. har du et negativt sind, kan lide at fikse lidt fis og virkelig ikke er alt for selvhøjtidelig, så du svinger med kolleger, er det optimal. i tilbringer fleste uger på vejene sammen, så du skal være lidt social. virksomheder er andre, lav lidt forerhverv og læs om stedet på nettet, inden du leder uopfordret.